Nood aan rust en luxe?

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]
bella-donna-hoeslaken-luxe-kwaliteit-jersey-hoeslakens-slapen


Je wilt gaan slapen en net voordat je het bed in wilt duiken ontdek je dat het hoeslaken los om de matras zit. Een ergernis, want je moet je om het bed heen wringen om alle zijkanten weer over het matras te schuiven. Heb jij ook altijd last van een hoeslaken dat niet mooi om de matras zit? 

Compromisloze kwaliteit

Het Bella Donna hoeslaken wordt eersteklas verwerkt en is gemaakt van veredeld getwijnd garen van katoen met lange vezels. Hoe langer de vezels van katoen, hoe beter de kwaliteit. Van deze lange katoenen vezels wordt het hoeslaken gebreid tot een ondoorzichtig en mooi zwaar laken. Vanwege de grote terugsprongkracht zit het Bella Donna hoeslaken altijd plooivrij en sluit het perfect aan om de matras, zonder dat het los schiet! Het verschonen is simpel: De “slimme hoek” met het etiket trek je over het rechter boveneinde van het matras en je Bella Donna zit al perfect. 

Slaap groots!

Het jersey hoeslaken bestaat uit een mix van katoen met elastan, dat zorgt ervoor dat het laken perfect om jou matras past, ongeacht welke matrasdikte je hebt. In een Bella Donna hoeslaken zit aloë vera en zijdeproteïne verwerkt, daardoor heeft het laken een zijdeachtige oppervlakgevoel met een schitterende glans. Het hoogwaardige Bella Donna hoeslaken is kleurecht en buitengewoon duurzaam. Zo koninklijk kan slapen zijn!

Pillingvrij

Bestaat dat, een hoeslaken dat na een tijdje niet gaat pillen? Jazeker! Doordat er gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige getwijnde garen met bijzonder lange vezels ontstaan er bij de Bella Donna’s geen pluisjes of bolletjes. Ook na niet na de vele wasbeurten!

Kies je favoriete kleur

Simpel wit of juist een frisse kleur? Het hoogwaardig jersey hoeslaken is in maar liefst 54 mooie kleuren te verkrijgen. Zo is je hoeslaken altijd te matchen bij jouw muren of bij de rest van de slaapkamer. 

Kan je niet wachten om lekker te slapen op dit heerlijke Bella Donna hoeslaken? Bekijk gauw hierjouw nieuwe aanwinst voor de slaapkamer! 

Kom naar de winkel Pierre Lommenom dit prachtige hoeslaken te voelen of om de kleurenstaal te bekijken!   

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Item added to cart.
0 items -  0,00