Home » Badlakens

Badlakens


Badlakens groot van de mooiste kwaliteit

Wat een nieuwe bedsprei doet op bed, doet een stapel grote badlakens binnen de badkamer! Een badlaken groot is namelijk onmisbaar. Handdoeken 100 x 150 zijn ideaal om helemaal om je heen te wikkelen, zo blijf je lekker warm na de douche. Ruim en van mooie dikke kwaliteit, de momentjes badderen worden gegarandeerd nóg fijner!

Doordat de grote badlakens een ruime maat hebben, kunnen ze ook gebruikt worden in de sauna. De handdoeken 100 x 150 zijn groot genoeg om op te zitten of op te liggen. 

De kastjes zijn mooi gevuld als je jouw handdoeken combineert met de variant grote badlakens. De grote badlakens die we aanbieden zijn van het merk Vossen. Deze baddoeken en badlakens groot zijn van zeer mooie kwaliteit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, ze nemen goed water op en voelen super zacht aan. Het is niet voor niks dat Vossen in 1951 de eerste badstof kamerjas uitvond! 

Ga voor groen met de handdoeken 100 x 150!

Bij de productie van de badlakens groot wordt gebruikt gemaakt van groene energie en de footprint is uitstekend. Bij de ‘ouderwetse’ productie van baddoeken en badlakens groot wordt standaard gebruik gemaakt van dierlijke producten. Zo bevatten de dierlijke deeltjes enzymen, eiwitten en talg. Deze stoffen worden normaal gesproken gebruikt bij het natte afwerkingsproces, tijdens het kleuren of om garens te verzachten. Bij de collectie grote badlakens van Vegan Life worden vegan producten gebruikt. Dierlijke stoffen zijn vervangen door plantaardige opties. Verder zijn de luxe badlakens biologisch en dermatologisch getest voor de huid.

Luxe badlakens

Een mooi badlaken groot nodig? De luxe badlakens zijn effen zowel in basic kleurtjes als in vrolijke toffe kleuren. De badlakens hebben een chic, maar urban uiterlijk en ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Passend bij iedere badkamer! Een badlaken groot dat gemaakt is van organisch katoen of een badlaken groot van hennep- katoen? Ze zijn allemaal mooi en tijdloos. De badlakens groot worden in Oostenrijk geproduceerd. De hennep- katoenen handdoeken worden gemaakt zonder bleekmiddel, kleurstoffen of chemische verzachtende middelen. Helemaal natuurlijk! De katoenen grote badlakens zijn luchtig en zeer zacht. Ze nemen goed vocht op. Deze luxe badlakens zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige kleurtinten. De badlakens groot zijn dermatologisch getest, OEKO-TEX®- gecertificeerd en behouden hun kleur levenslang. De kwaliteit van de handdoeken 100 x 150 blijft lang mooi, ook na velen wasbeurten. Doe je ze in de droger, dan worden ze weer lekker zacht. 

Ga voor een fris stapeltje handdoeken in combinatie met een prachtig badlaken groot. Je zult je thuis, net als bij een wellnesscentrum voelen. 

Item added to cart.
0 items -  0,00