Home » Hoeslaken hoge hoek

Hoeslaken hoge hoek


Hoeslaken hoge hoek

Een hoeslaken hoge hoek is geschikt voor boxsprings of matrassen die hoger zijn dan 30 cm. Ook is het mogelijk om voor een hoeslaken met hoge hoek te gaan, als je de topper samen met het matras wat eronder ligt als geheel wilt opmaken. 

Het hoeslaken met hoge hoek wordt gebruikt in combinatie met een molton. Het hoeslaken wordt over de moltonhoes gedaan en biedt bescherming aan jouw matras. Het zorgt ervoor dat het matras minder snel slijt, waardoor het lang mee gaat. 

De stof van het hoeslaken hoge hoek is speciaal gemaakt om op te slapen. Het hoeslaken met hoge hoek heeft vochtregulerende en absorberende eigenschappen. Op een hoeslaken ligt je lekkerder dan als je alleen op de molton matrasbeschermer zou liggen. De stof moet aangenaam zijn voor de huid, daarom is het hoeslaken hoge hoek gemaakt van een zachte stof. De hoeslakens in onze collectie hebben een mooie pasvorm, zodat ze mooi om jouw matras zullen passen.

Het materiaal van het hoeslaken hoogte 30 cm/ hoeslaken hoogte 40 cm kan variëren van jersey tot linnen, flanel of zelfs een hoeslaken gemaakt van houtvezel (micromodal). Katoen percal of katoen satijn zijn ook gangbare stoffen die vaak gekozen worden bij de aanschaf van een hoeslaken. Als voorbeeld: Een percal hoeslaken hoge hoek 40 cm of een satijnen hoeslaken hoge hoek 50 cm voor het dikker matras zal heerlijk soepel en ademend aanvoelen, voor zowel zomer en winter. Een plantaardig micromodal hoeslaken hoekhoogte 30 cm of hoger is een zalige stof, zeker voor de lente en de zomer. Micromodal hoeslakens hebben namelijk temperatuur regulerende kwaliteiten en kunnen zeer goed vocht absorberen, ze zijn glad en ventileren goed. Een flanellen hoeslaken hoekhoogte 30 cm voelt warm en zacht aan, een goede keuze voor de koude herfst- en winterperiode. Maar vergis je niet, flanel is doordat het warm is zeker níet broeierig. Flanel is een natuurlijke stof, namelijk 100% katoen. Het verschil met ‘gewone’ gladde katoen is dat flanel wordt geruwd waardoor het zacht, wollig en lekker dik aanvoelt.

Er zijn een tal van mooie kleuren te bestellen als je op zoek bent naar een hoeslaken met hoge hoek. Of je nu voor een natuurlijke basic kleur wilt gaan of juist voor een frisse kleur waar het oog meteen op valt. 

Er is genoeg keuze van topkwaliteit, ga daarom voor een van deze mooie luxe hoeslakens!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00