Over Ons

Sinds 1918 is onze winkel een bekend begrip in Roermond en omstreken. Wij richten ons op jong en oud, modern en klassiek. Maar kwaliteit, service en persoonlijkheid staan altijd centraal. Klanten kopen bij ons omdat ze mooie en unieke producten willen die lang mee gaan. Ze komen voor advies en willen graag persoonlijk geholpen worden. Want uit eigen ervaring weten wij hoe moeilijk en tijdrovend het soms om beddengoed te vinden wat bij u past. Sinds afgelopen jaar bestaat de zaak Pierre Lommen 100 jaar en is het inmiddels de 4e generatie die de winkel voortzet! Dankzij deze jarenlange kennis en ervaring willen wij u graag helpen iets passends voor uw slaapkamer, badkamer of keuken te vinden. Neem een kijkje op onze webshop en als u naar onze winkel wilt komen bent u hier van harte welkom!

Mijn overgrootvader Pierre Lommen is in 1918 gestart met het bedrijf in Roermond, dat weer werd overgedragen aan mijn opa Pierre en mijn oma Lenie. Daarna hebben mijn vader Pierre en tante Liesbeth de zaak voortgezet. Zo is mij de liefde voor dit vak met de paplepel ingegoten. Nu zijn wij een speciaalzaak gespecialiseerd in:
bed-, bad-, tafel- en keuken linnen. Naast het linnengoed, zijn wij in 2016 gestart met een mooie collectie Nacht-en Huiskleding met merken zoals Pastunette Deluxe, Pastunette en Rebelle.

Met deze jarenlange ervaring willen wij u dan ook graag te woord staan en alle tijd voor u maken met een lekker kopje koffie.

Bij Pierre Lommen Linnenspeciaalzaak is alles naar wens mogelijk. U kunt bij ons alle maten en alle kleuren krijgen. De merken die wij voornamelijk in ons assortiment hebben komen uit Duitsland, Italië, Frankrijk, Portugal en Nederland. Alle artikelen die wij verkopen zijn van de beste kwaliteit en gaan jarenlang mee.

U bent van harte welkom!

Bent u in Roermond en wilt u gezellig een bezoekje brengen aan onze Linnenspeciaalzaak? Wij heten u van harte welkom! Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer weten over onze speciaal- winkel?

Wij zijn te vinden op de Brugstraat, een van de leukste en oudste straatjes van Roermond:

Pierre Lommen Linnenspeciaalzaak
Brugstraat 16
6041 ER Roermond

Onze Winkel

 

 

 

Contact met ons

Pierre Lommen – Linnen Speciaalzaak

Brugstraat 16
6041 ER Roermond

 

 

 

Openingstijden

 
Dinsdag:      10:00 - 17:30 uur
Woensdag:  10:00 - 17:30 uur
Donderdag: 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag:        10:00 - 17:30 uur
Zaterdag:     10:00 - 17:30 uur

In de middag zijn wij tussen 12.30 en 13.30 gesloten.

 

 

Veilig Betalen

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!