Over Ons

Sinds 1918 is onze winkel een bekend begrip in Roermond en omstreken. Wij richten ons op jong en oud, modern en klassiek. Maar kwaliteit, service en persoonlijkheid staan altijd centraal. Klanten kopen bij ons omdat ze mooie en unieke producten willen die lang mee gaan. Ze komen voor advies en willen graag persoonlijk geholpen worden. Want uit eigen ervaring weten wij hoe moeilijk en tijdrovend het soms om beddengoed te vinden wat bij u past. Volgend jaar bestaat onze winkel 100 jaar en het is dan inmiddels de 4e generatie die de winkel voortzet! Dankzij deze jarenlange kennis en ervaring willen wij u graag helpen iets passends voor uw slaapkamer, badkamer of keuken te vinden. Neem een kijkje op onze webshop en als u naar onze winkel wilt komen bent u hier van harte welkom!

Mijn grootvader Pierre Lommen is in 1918 gestart met dit bedrijf in Roermond, dat weer voortgezet werd door mijn vader (ook genaamd Pierre Lommen) en moeder. Zo is mij de liefde voor dit vak met de paplepel ingegoten. Nu zijn wij een modern, gespecialiseerd bedrijf in:
bed, bad, tafel en keuken linnen. En in 2016 zijn wij gestart met een mooie collectie Nacht-en Huiskleding met merken als Rösch, Péraud en Pastunette.

Met deze jarenlange ervaring willen wij u dan ook graag te woord staan en alle tijd voor u maken met een lekker kopje koffie.

Bij Pierre Lommen Linnen Speciaalzaak is alles naar wens mogelijk. U kunt bij ons alle maten en alle kleuren krijgen. De merken die wij voornamelijk in ons assortiment hebben komen uit Duitsland, Italië, Frankrijk en België. Alle artikelen die wij verkopen zijn van de beste kwaliteit en gaan jarenlang mee.

U bent van harte welkom!

 

Bent u in Roermond en wilt u gezellig een bezoekje brengen aan onze Linnen Speciaalzaak? Wij heten u van harte welkom! Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer weten over onze speciaalwinkel?

Wij zijn te vinden op de Brugstraat, een van de leukste en oudste straatjes van Roermond:

Pierre Lommen Linnen Speciaalzaak
Brugstraat 16
6041 ER Roermond

Nieuwsbrief

Contact met ons

Pierre Lommen – Linnen Speciaalzaak

Brugstraat 16

6041 ER Roermond

F: +31 (0) 475 – 31 63 62

Onze Winkel

Onze Openingstijden

Dinsdag:      10:00 – 17:30 uur
Woensdag:  10:00 – 17:30 uur
Donderdag: 11:00 – 17:30 uur
Vrijdag:        11:00 – 17:30 uur
Zaterdag:     11:00 – 17:00 uur

Veilig Betalen