Home » Splittopper hoeslaken

Splittopper hoeslaken


Splittopper Hoeslaken

Het splittopper hoeslaken is ontworpen voor verstelbare toppers. De topper heeft dan één split (aan het hoofdeinde) of twee splitten (aan het hoofdeinde én aan het voeteinde). Door de inkeping (splitlengte) blijft het hoeslaken met split goed om jouw verstelbare topper zitten. 

De splittopper hoeslakens zijn te bestellen in verschillende mooie kwaliteiten. Percal katoenen hoeslakens met split zijn heerlijk koel, knisperend en glad. Katoen satijnen hoeslakens zijn soepel en zacht. De inkeping van de splittopper hoeslakens is 80-90 cm. Heeft de topper een afwijkende splitlengte van bijvoorbeeld 70 of 100 cm, dan is dat uiteraard ook mogelijk om dit te bestellen.

De jersey splittopper hoeslakens (Bella Donna Jersey, Bella Donna Premium en Bella Gracia) zijn gemaakt van 97% katoen met 3% elastan. De katoengarens hebben lange vezels die mooi gekamd zijn en glad aanvoelen. Deze splittopper hoeslakens hebben een uitstekende pasvorm, zodat het perfect om de splittopper blijft zitten. De standaard splitlengte is 80 cm. Het is uiteraard mogelijk om een afwijkende splitlengte te bestellen.

De materialen van de splittopper hoeslakens hebben één ding gemeen: Ze zijn gemaakt van topkwaliteit. Ze zijn te bestellen in alle maten en hoogtes van de topper. Populaire maten voor een groot bed zijn bijvoorbeeld een splittopper hoeslaken 180 x 200 of een splittopper hoeslaken 180 x 210. Slaap je in een twijfelaar? Dan is de maat die jij nodig hebt wellicht 140×200. Het splittopper hoeslaken is verkrijgbaar in warme natuurlijke kleurtinten, maar ook te bestellen in prachtige trendy kleuren zoals okergeel, pastelgroen, fuchsia, petrol blauw en navy. 

Het splittopper hoeslaken is mooi te combineren met de beddengoed collectie. 

Item added to cart.
0 items -  0,00