Home » Splittopper hoeslaken

Splittopper hoeslaken


Splittopper hoeslaken

Ervaar het gemak van een splittopper hoeslaken! Het ingenieuze ontwerp van het splittopper hoeslaken garandeert een aangename en ongestoorde slaapervaring. Dit handige hoeslaken is namelijk perfect voor toppers met een enkele split aan de bovenzijde of met een dubbele split aan beide uiteinden. 

Hoeslaken split topper: Een must-have voor split toppers

Upgrade jouw bed met een hoeslaken split topper voor optimaal comfort! Een hoeslaken split topper is een uitstekende keuze voor toppers die verstelbaar zijn. Het heeft een opening aan het hoofdeinde, waardoor het perfect op zijn plaats blijft, zelfs als het bed wordt aangepast. Als jouw bed zowel aan de bovenkant als aan de onderkant verstelbaar is, bieden wij ook een hoeslaken split topper met dubbele split aan. De hoeslakens zorgen voor een strakke en naadloze pasvorm, waardoor ze altijd mooi om de topper liggen en niet zullen verschuiven. Onze collectie omvat verschillende kwaliteiten waaronder een mooie gladde jersey stof genaamd ‘Bella Donna Jersey’. Ook is katoen satijn of percal katoen een alternatief. Afhankelijk welke stof bij jou past, er zijn tal van mogelijkheden als je op zoek bent naar een kwalitatief goed hoeslaken split topper.

Topper hoeslaken met split van superieure kwaliteit

Een topper hoeslaken met split is verkrijgbaar in verschillende materialen. Als jersey is er bijvoorbeeld ‘Bella Gracia’, ‘Bella Donna’, ‘Bella Donna Premium’ of een jersey hoeslaken van het merk Dommelin. Het Bella Gracia topper hoeslaken met split bijvoorbeeld, is gemaakt van 97% katoen met 3% elastomeer. Het topper hoeslaken met split is pillingvrij en zit glad om jouw topper en heeft een perfecte pasvorm. Ook de andere kwaliteiten zijn geschikt als je graag een topper hoeslaken met split wilt kopen. Daarnaast bieden we ook katoen satijn en katoen percal aan als alternatieven. Katoen satijn is er in 300 TC of 600 TC, katoen percal in 200 TC of 400 TC. Voor wie van een warmere optie houdt, hebben we ook flanellen splittopper hoeslakens. Zou je graag een duurzaam alternatief willen, dan is een Micromodal splittopper hoeslaken ook een mogelijkheid. Dit materiaal is 100% plantaardig en gemaakt van beukenhout. De kwaliteit is uitmuntend, het is heel glad (te vergelijken met zijde) en heeft een prachtige glans. Een Micromodal splittopper hoeslaken is ook ademend en adsorberend. Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind het perfecte hoeslaken voor jouw bed als je een hoeslaken split topper nodig hebt.

Kies uit een assortiment van diverse maten zoals een splittopper hoeslaken 180 x 210

Een topper hoeslaken met split is verkrijgbaar in verschillende afmetingen om aan de diverse split toppers te voldoen. Van een eenpersoons maat tot extra grote tweepersoons maten zoals een splittopper hoeslaken 180 x 210. Voor ieder bed dat verstelbaar is, is er een geschikt hoeslaken beschikbaar. Het is belangrijk om de juiste afmetingen te kiezen, zodat het hoeslaken goed past en strak om de topper blijft zitten. Meet daarom altijd de lengte, breedte en hoogte van de splittopper nauwkeurig voordat je een hoeslaken koopt. Vergeet ook niet de split lengte te meten. Deze kan variëren van 70 tot 100 cm. Op deze manier zorg je ervoor dat je hoeslaken perfect past en comfortabel aanvoelt tijdens het slapen.

Veel voorkomende afmetingen van de splitopper zijn o.a.:

  • splittopper hoeslaken 160 x 200
  • splittopper hoeslaken 160 x 210
  • hoeslaken split topper 180 x 200
  • splittopper hoeslaken 180 x 210
  • splittopper hoeslaken 180 x 220
  • hoeslaken split topper 200 x 220

Verwen jezelf met het plezier van een splittopper hoeslaken voor een heerlijke nacht!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00