Home » Topper hoeslaken

Topper hoeslaken


Topper hoeslaken

Een topper hoeslaken is geschikt voor een topper. Het wordt gebruikt in combinatie met een molton. Het hoeslaken wordt over de molton gedaan en biedt bescherming aan jouw topper waardoor deze langer meegaat. De stof van het topper hoeslaken is speciaal gemaakt om op te liggen, zo wordt er rekening gehouden met de zachtheid, vochtopname en zweetproductie. Je ligt lekkerder op een hoeslaken dan op de molton zelf, omdat het hoeslaken voor topper gemaakt is van een zachte stof. Een hoeslaken moet altijd comfortabel aanvoelen voor de huid. Het materiaal van het hoeslaken voor topper kan variëren van jersey tot linnen of flanel, katoen percal of katoen satijn. Bijvoorbeeld linnen hoeslakens topper 180 x 200 zullen heerlijk koel aanvoelen wat met name tijdens zomermaanden een genot is om op te slapen. Een flanellen topper hoeslaken is zeer aangenaam voor de winter en percal, satijn of jersey hoeslakens voor topper zijn geschikt voor alle seizoenen van het jaar.

Het hoeslaken topper is ontworpen voor het dunnere matras/ top matras. Aangezien toppers in verschillende maten en diktes gemaakt worden, zijn ze in alle maten te bestellen. Houd bij het aanschaffen van een nieuw hoeslaken topper rekening met niet alleen de breedte en de lengte, maar ook met de hoogte van jouw topper. Als je het hoeslaken topper te klein zou nemen dan trekt de topper krom. Als het hoeslaken voor topper te groot is, dan zal het niet mooi om jouw topper aansluiten.

Zoek je een hoeslaken voor topper in een van deze maten: hoeslaken topper 160 x 200, hoeslaken topper 180 x 200, hoeslaken topper 180 x 210? Ze zijn allemaal verkrijgbaar, zelfs in 140 x 210 of 200 x 220. De hoeslakens voor topper zijn van de mooiste kwaliteit, of je nu voor jersey of voor satijn gaat. De hoeslakens voor topper hebben een uitstekende pasvorm en zijn pillingvrij. De hoeslakens zijn duurzaam en je zult er jarenlang plezier van hebben!

Item added to cart.
0 items -  0,00