Home » Waterdicht Hoeslaken

Waterdicht Hoeslaken


Waterdicht hoeslaken

Een waterdichte matrasbeschermer is een goede bescherming voor jouw matras of topper. Het waterdicht hoeslaken houdt het bed schoon en fris. Het zorgt ervoor dat er geen vuil of vocht kan doordringen tot de matras. Heb je drinken in bed laten vallen of een ongelukje gehad, dan is het geen probleem als je een waterdicht hoeslaken hebt. De waterdichte matrasbeschermer vangt het vocht op. Op deze manier blijft jouw matras of topper vlekvrij en droog. 

Een waterdichte matrasbeschermer is uitermate geschikt voor kinderen of bij incontinentie. Maar uiteraard is het ook mogelijk om een waterdicht hoeslaken aan te schaffen als je gewoon een goede  bescherming wilt bieden aan jouw matras. 

De waterdichte matrasbeschermer van Tencel Lyocell is zeer geschikt als je iets zoekt wat natuurlijk, anti- allergisch en tegelijk ademend van stof is. De onderkant van het waterdicht hoeslaken heeft een polyurethaan coating en de bovenkant is het gemaakt van Tencel Lyocell. Tencel Lyocell is gemaakt van puur natuurlijke houtcellulose van de Eucalyptusboom. Lyocell is aangenaam zacht, net zo sterk als polyester maar tegelijk ook zo koel bijvoorbeeld linnen. De polyurethaan coating aan de onderzijde zorgt ervoor dat de molton waterdicht is zodat er niks doorheen kan.

De waterdichte hoeslakens zijn verkrijgbaar voor gewone matrassen, hoge matrassen of boxsprings, toppers en ook voor verstelbare bedden. Bij de verstelbare bedden kan een onderscheid gemaakt worden tussen een waterdicht hoeslaken voor een splittopper of voor een split matras. De topper of matras wordt weer onderverdeeld in: 1 split aan het hoofdeinde of 2 splitten aan het hoofdeinde en aan voeteinde. Veel voorkomende maten matrasbeschermers zijn: waterdichte matrasbeschermer 180 x 200 of voor langere bedden waterdichte matrasbeschermer 180 x 220 (of 210 cm lang). Niet alleen is er een waterdichte matrasbeschermer 180 x 200, eenpersoons bv 90 x 200 of 100 x 210, 160 x 210 of 160 x 220 is ook mogelijk. De waterdichte matrasbeschermers zijn er zelfs voor twijfelaars in bv 120 x 200 of 140 x 220.Voordat je een waterdichte matrasbeschermer wilt kopen, bekijk dan eerst even goed welke afmeting jij nodig hebt en hoe dik het matras of topper is.

Item added to cart.
0 items -  0,00