Bedding House B.V. is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Lisse. Bedding House is opgericht in 1978 en heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het ontwerpen en distribueren van bed- & badtextiel. De lijn omvat onder andere dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, spreien, handdoeken, badjassen en sierkussens.

De reden dat Pierre Lommen Beddinghouse in de collectie heeft is, omdat Bedding House een breed scala aan modieuze bed- & badtextielmerken aanbiedt. Bedding House ontwikkelt eigen merken als Beddinghouse, Kardol en het lifestyle- & accessoiremerk KAAT Amsterdam. Naast deze eigen merken ontwikkelen ze ook voor bekende internationale merken zoals Auping, Oilily en Rivièra Maison. Ieder half jaar presenteert Bedding House een nieuwe collectie. Deze collecties worden ontworpen en ontwikkeld door hun eigen ontwerpstudio, zo heeft Bedding House een creatief hart. Het linnengoed wordt hier samengesteld en verhalen komen tot leven. Er wordt altijd een focus gelegd op de laatste mode- en interieurtrends.

Als voorbeeld is er de samenwerking met het woonmagazine vtwonen. Hieruit is een hippe en vooruitstrevende vtwonen bed- en badtextiel lijn ontstaan. Een totaal ander design is de collectie van Vincent van Gogh: Het verhaal van dromen, passie en schoonheid komt tot uiting. Zo is er een assortiment ontstaan met luxe dekbedovertrekken en sierkussens in een prachtig kleurenpallet!

Verder kijkt het bedrijf regelmatig naar andere kwaliteiten en onderzoeken zij de mogelijkheden voor duurzame verpakkingen. Zo zorgt Bedding House er op allerlei manieren voor dat er altijd een ‘wowfactor’  gecreëerd wordt.

beddinghouse-logo-pierre-lommen-roermond

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00