Een dekbed produceren van kartonnen dozen en de opbrengst aan een goed doel schenken. Oprichter Peggy van Neer ontwierp “Le Trottoir” en “Le Clochard” in 2007 samen met Erik van Loo, haar partner. Zelf ervaren hoe het voelt, om op een trottoir te slapen in een doos van karton. Dit bijzondere hoeslaken, in combinatie met het dekbedovertrek, verwierp veel aanzien.
Een succesformule was geboren en door samen hun krachten en talenten te bundelen, ontstond de naam SNURK.

De dekbedden en kussenslopen worden allemaal in Amsterdam ontworpen. Het produceren vindt echter plaats in Portugal. Wereldwijd worden inmiddels SNURK producten verkocht. Aandacht voor een goede nachtrust en een betere wereld zijn hierbij leidend. Bijzonder beddengoed dat een missie uitdraagt. Elk bijzonder ontwerp vertelt zijn eigen, unieke verhaal.

Heerlijk slapen onder een dekbedovertrek dat jou een voetballer, ridder, zeemeermin of astronaut laat zijn en ontwaken met een glimlach. Door de anti-krimp behandeling is het perkaline katoen extra soepel, sterk en duurzaam. De lange vezels versterken de draad, waardoor de levensduur verlengd wordt.
Ontwaken en het gevoel hebben, dat jouw hond of kat aan het voeteneinde bij je ligt. De bijzondere en grappige, handgemaakte prints vergroten het slaapplezier. Zelfs fotoprints zijn in de SNURK collectie opgenomen.
De SNURK collectie omvat naast kussenslopen en dekbedden, comfortabele nachtmode voor het hele gezin. Zo bijzonder van kwaliteit, dat het de hele dag gedragen kan worden. Eveneens geproduceerd van biologisch, zacht katoen met oog voor de arbeidsomstandigheden tijdens de teelt. De veelzijdige prints en natuurlijke stoffen zijn gemaakt van stretchkatoen, wat bijdraagt aan het draagcomfort.

SNURK past het biologisch katoen toe op de gehele collectie. Het superieure katoen neemt vocht op en is luchtdoorlatend, waardoor de slaapkwaliteit wordt vergroot.
Horizontaal gelukkig zijn zonder concessie te hoeven doen. Dat slapen op een verantwoorde en leuke manier kan goed samengaan heeft SNURK inmiddels bewezen.

Het planeet- en mensvriendelijk merk, heeft slapen naar een hoger niveau weten te tillen.
De horizontal wear van SNURK is eveneens gemaakt van biologisch katoen. Hierbij wordt gewerkt met gecertificeerd bio-katoen jersey. De zogeheten GOTS certificatie wat staat voor “Global Orangic Textile Standard”, staat bekend als toonaangevende norm, op het gebied van textielverwerking aangaande biologische vezels.

SNURK heeft een collectie gemaakt van:

  • perkal katoen
  • flanel katoen
  • jersey katoen

Allen gefabriceerd van biologisch katoen dat dicht geweven is. Onderscheidend door de specifieke, typerende eigenschappen op het gebied van slaap- en draagcomfort.
Door meerdere malen per jaar een bezoek aan Portugal te brengen, houdt SNURK de productie nauwlettend in de gaten.

Item added to cart.
0 items -  0,00