Home » Split hoeslaken

Split hoeslaken


Split hoeslaken

Ontdek de veelzijdigheid van een split hoeslaken! Het split hoeslaken is ontworpen voor verstelbare bedden. Het split hoeslaken is er voor matrassen die alleen bovenaan een split hebben alsook voor matrassen die zowel aan het hoofd- als aan het voeteinde verstelbaar zijn. Dankzij het praktische ontwerp zorgt het split hoeslaken voor een comfortabele en ononderbroken nachtrust. 

Verstelbaar Bed? Ga voor een Hoeslaken met Split

Een hoeslaken met split is de ideale oplossing voor verstelbare matrassen. Het is ontworpen met een opening of “split” aan het hoofdeinde, waardoor het hoeslaken perfect blijft zitten, zelfs wanneer het bed wordt versteld. Heb je een bed dat naast het hoofdeinde ook verstelbaar is aan het voeteinde? Dit hoeslaken met dubbele split is ook verkrijgbaar in ons assortiment. Een hoeslaken met split zorgt voor een strakke en gladde pasvorm, zonder dat het hoeslaken verschuift of losraakt. Verschillende kwaliteiten zijn verkrijgbaar, zoals katoen satijn, percal katoen of jersey. Het jersey hoeslaken met split past zich dankzij het elastische materiaal moeiteloos aan de contouren van het bed aan, waardoor het comfort en gemak biedt tijdens het slapen. Bij de katoen satijnen en percal hoeslakens wordt rekening gehouden met de hoogte van het matras, waardoor deze hoeslakens ook mooi om het matras zullen aansluiten.

Ontdek het comfort van een Split Hoeslaken 180×200

Een split hoeslaken 180×200 is een veelvoorkomende maat. Het matras is dan 180 cm breed en 200 cm lang en het heeft een split aan het hoofdeinde. De splitlengte kan verschillen van 70 tot 100 cm. Wil je een split hoeslaken 180×200 bestellen, houd dan rekening met de splitlengte. Met een split hoeslaken 180×200 houd je het bed keurig opgemaakt, omdat het hoeslaken bij het verstellen van het matras altijd netjes aan zal sluiten. De kwaliteit van de hoeslakens zijn hoogwaardig en duurzaam. Zo is het Bella Donna split hoeslaken vervaardigd van luxueus langvezelig Egyptisch mako katoen, met een tweedraads getwijnde constructie. Het bestaat voor 97% uit katoen en 3% uit elastaan, en is verrijkt met aloë vera voor extra zachtheid en comfort. Ga je liever voor katoen, dan is er katoen satijn of katoen percal. Een flanellen hoeslaken of hoeslaken gemaakt van beukenhout (‘Micromodal’) is ook verkrijgbaar als split variant. Op zoek naar een split hoeslaken 180×200? Verken ons ruime assortiment en vind de perfecte pasvorm voor jouw bed!

Split hoeslaken opvouwen: Hoe doe ik dat?

Het opvouwen van een split hoeslaken kan een uitdaging zijn vanwege de extra split aan het hoofdeinde. Dit zijn de stappen die je kunt volgen.

Split hoeslaken opvouwen:

  • Begin met het leggen van het hoeslaken met de goede kant naar beneden op een vlakke ondergrond. 
  • Plooi de hoeken naar binnen, zodat de elastische randen elkaar overlappen. 
  • Vouw vervolgens de split over de hoeken heen en vouw het geheel strak op. 
  • Herhaal dit voor de andere hoeken en de split aan het hoofdeinde. 
  • Eindig door het split hoeslaken netjes op te vouwen, zodat het eenvoudig opgeborgen kan worden in jouw linnenkast. 

Met wat oefening wordt het opvouwen van een split hoeslaken steeds eenvoudiger.

Item added to cart.
0 items -  0,00