Home » Split hoeslaken

Split hoeslaken


Split Hoeslaken

Split hoeslakens zijn ontworpen voor verstelbare matrassen. Het matras heeft dan één split (aan het hoofdeinde) of twee splitten (aan het hoofdeinde én aan het voeteinde). Door de inkeping (splitlengte) blijft het hoeslaken met split goed om het matras zitten. 

Het percal hoeslaken met split en het satijnen hoeslaken met split hebben een splitlengte van 80-90 cm. Heeft jouw matras een afwijkende splitlengte van bijvoorbeeld 70 of 100 cm, dan is het uiteraard ook mogelijk om dit te bestellen. De jersey split hoeslakens zoals Bella Donna Jersey en Bella Gracia, hebben een standaard splitlengte van 80 cm. Het is mogelijk om een afwijkende splitlengte te bestellen. De split hoeslakens hebben een uitstekende pasvorm en zullen mooi om de hoeken van het matras aansluiten. 

Ieder bed is anders, daarom zijn de split hoeslakens te bestellen in alle maten en hoogtes van het matras. De mogelijkheid van de kleur van het split hoeslaken is bijna eindeloos. Als je op zoek bent naar een specifieke kleur die bij jouw inrichting past, dan is het hoeslaken met split verkrijgbaar in een breed palet vol frisse en stijlvolle kleuren. Gaat jouw voorkeur uit naar een neutrale look binnen de slaapkamer? Dan zijn ze uiteraard ook te bestellen in mooie natuurlijke basic kleurtinten zoals taupe, beige, zilvergrijs, ivoor of wit. 

De split hoeslakens zijn mooi te combineren met de beddengoed collectie. Of je het hoeslaken nu wilt combineren met een effen dekbedhoes of juist met een dekbedovertrek met print. Verder worden de hoeslakens duurzaam gemaakt in Europa en zijn van topkwaliteit. 

Ga voor een split hoeslaken in het materiaal en de kleur wat bij jou past. Het split hoeslaken zal lang mee gaan. Dat wordt heerlijk slapen!

Item added to cart.
0 items -  0,00