De distributie van het merk Town & Country vindt plaats door Van de Weerd Bedtextiel in Veenendaal. Het assortiment bestaat uit dekbedovertrekken, kussenslopen, lakens, hoeslakens, bedspreien en plaids.  Town & Country bedlinnen heeft een romantisch, landelijk en tegelijk een stoer karakter. De collectie dekbedovertrekken is vaak in rustige of effen prints en er worden natuurlijke kleuren en pastel kleuren gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de dessins al gauw bij iedere slaapkamer past, of het nu een modern of klassiek interieur is.

Pierre Lommen heeft om verschillende redenen Town & Country in de collectie. Naast dat het assortiment van Town & Country tijdloos is, wordt er gebruik gemaakt van mooie materialen zoals hele fijne katoen. Bijna de complete collectie is namelijk gemaakt van percal katoen. Dit houdt in dat de producten zijn gemaakt van 40-er garens, waardoor de dekbedsets luxe aanvoelen en voor lange tijd mee gaan. Ook maakt Town & Country gebruik van andere mooie stoffen zoals katoen satijn en linnen.

Town & Country biedt naast de mooie stoffen, ook regelmatig dessins aan die door middel van een speciale techniek geproduceerd worden. Zo is er de yarn dyed techniek. Deze methode houdt in dat de garens eerst geverfd worden en daarna pas geweven. Door de garengeverfde techniek blijven de stoffen lang hun kleur en uitstraling behouden. Een andere techniek die regelmatig wordt gebruikt bij Town & Country is de garment dyed wassing. Hierbij wordt eerst het overtrek gemaakt van een naturel katoen. Daarna wordt het in zijn geheel per kleur geverfd en gewassen. Normaal gebeurt dit proces andersom. Echter, nu krijgt het overtrek een vintage washing en een stoere look.

De collectie dekbedovertrekken die Town & Country aanbiedt zijn al gauw te matchen met andere items van het merk, zoals een bijpassende bedsprei of extra kussenslopen. Door deze complete presentatie komt beddengoed van Town & Country uitermate goed tot zijn recht!

Bedlinnen van Town & Country wordt geproduceerd in Portugal, onder goede omstandigheden, in een milieuvriendelijke omgeving en met de juiste kwaliteitscontrole. Het inkopen van katoen wordt gedaan bij boeren en katoenbedrijven waarvan welzijn verzekerd is en waar geen sprake is van dwang- of kinderarbeid.

Je verwennen met bedtextiel van Town & Country betekend slapen onder bedlinnen van mooie kwaliteit en met oog voor stijl en detail!

town-and-country-logo-pierre-lommen-roermond

Item added to cart.
0 items -  0,00