Cawö
Een vooraanstaand Duits bedrijf, dat door het design en de excellente kwaliteit van de producten veel passie uitstraalt. Al in 1947 werd het familiebedrijf opgericht in Emstetten, Duitsland.
Alfons en Carl Wölte namen destijds het initiatief tot het opzetten van het familiebedrijf. Vandaag de dag is de badstof-weverij nog steeds in het bezit van de familie. Het proces van productie vindt dan ook nog altijd plaats in eigen beheer. De korte lijnen maken, dat Cawö behoort tot een select gezelschap bedrijven, dat alle facetten van een productieproces echt beheerst. Dit zorgt voor kwaliteitsstandaarden op het hoogste niveau.

Zoals Cawö het zo treffend formuleert: ‘duurzaamheid start al bij de telen van de vezel’.

Missie van Cawö
De handdoeken en katoenen badjassen zijn met veel inzet gemaakt en dat is direct terug te vinden in de producten. Door gebruik te maken van 100% katoen kan Cawö zich met recht expert noemen, als het gaat om het vervaardigen van textiel.
De missie is dan ook, het continu leveren van producten van hoogwaardige kwaliteit.
Hieraan wordt ruimschoots voldaan door natuurlijke grondstoffen van de beste kwaliteit. Deze natuurlijke grondstoffen worden continu toegepast in het productieproces.
Egyptisch katoen met structuren die zijn ingeweven, een ware verwennerij voor de huid.

U zult de weldaad vernemen als u na een douche omgeven wordt door een heerlijk zachte handdoek. Uiteraard terwijl uw voeten op een heerlijk zachte badmat van Cawö rusten. Zo zacht als velours, maar van hoogwaardig katoen vervaardigd. Het enorme absorptievermogen zal u bovendien positief verrassen. De badjassen zijn daarnaast toch goed luchtdoorlatend. Ook in de sauna zijn ze daardoor bijzonder aangenaam op de huid.

Cawö badjas
Kiest u voor een Cawö badjas, dan kiest u per definitie voor vakmanschap en stijl. De badjassen zijn ontworpen in verschillende patronen en frisse kleurstellingen. Zo zacht, dat u ze het liefst wilt blijven dragen. De uitgebreide collectie heeft voor elk wat wils. Klassiek of trendy, maar altijd stijlvol en heerlijk behaaglijk. Een ware luxe zijn de badjassen met rits. Deze zijn bovendien voorzien van een capuchon en kunnen nog wat aangetrokken worden in de taille. Voor mensen die vaak reizen is er zelfs een lichtere variant badjas op de markt gebracht. De badjassen zijn in een lange en korte variant verkrijgbaar. De werkelijk prachtige prints en kleurencombinaties maken het kiezen tot een ware uitdaging.

De collectie die Cawö op de markt heeft gebracht, is zeer uitgebreid te noemen. Zo is er naast de badjassen, baddoeken en handdoeken, ook een gastendoekje en gezichtsdoekje te krijgen. Zelfs aan een saunahanddoek is gedacht. De gehele collectie is perfect op elkaar afgestemd. Zo kan de badkamer tot een harmonieuze eenheid worden omgetoverd.

Onderscheidend in de markt
Cawö onderscheidt zich dus niet alleen als het gaat om het productieproces. De wijze waarop zij inspeelt op de vraag uit de markt, is uniek te noemen. Dit getuigt van betrokkenheid en kennis van zaken.
Klantgericht produceren met gebruik van hoogwaardige materialen, is een succesfactor gebleken. De luxueuze materialen staan garant voor een lange levensduur.

Het badgoed van Cawö wordt volgens de Öko-Tex Standard 100 norm en is daarmee gegarandeerd geproduceerd zonder gebruik van schadelijke stoffen.
De collectie is bovendien uitstekend op 60 graden te wassen, zonder hierbij aan draagcomfort en kwaliteit in te boeten.

 

 

Item added to cart.
0 items -  0,00