Dommelin, oftewel Veenma- Bed & Badtextiel is een groothandel uit Tilburg. Veenma- Bed & Badtextiel biedt een tijdloze collectie van hoogwaardige en exclusieve producten. Producten als dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens, kussenslopen en moltons. En ook bedpreien, dekens, plaids en badtextiel voeren ze binnen hun collectie.

Dommelin heeft een breed assortiment aan linnengoed met de mooiste materialen. De stoffen halen ze uit Portugal en Italië. Zo kiest Dommelin uitsluitend voor katoen met lange vezels, wat resulteert in een superieure kwaliteit. Naast de gewone katoen is Dommelin specialist in het maken van linnengoed van diverse soorten wevingen zoals percal katoen, 200 draads of zelfs 400 draads. Of stoffen van 100% katoen satijn, 300 of 600 draads. Verder biedt Dommelin ook nog een ruime keuze uit bedtextiel gemaakt van jersey, linnen, flanel, tencel of micromodal.

Niet alleen door het aanbod van een mooie kwaliteit aan stoffen heeft Pierre Lommen het merk Dommelin in het assortiment. Dommelin geeft ook de service om de producten naar wens te vermaken. In hun atelier in Tilburg, kunnen zij dekbedovertrekken maken tot 260 cm, zelfs soms tot 300 cm breed. Of maken ze textiel voor ronde bedden of speciaal maatwerk voor boten. Tegenwoordig komen er steeds meer maten matrassen op de markt, zoals de topper matras, ook weer in verschillende hoogtes of matrassen met split. Een goede pasvorm vergroot het slaapcomfort. Voor al deze mogelijkheden in stoffen en maten kan Dommelin een antwoord bieden.

De Plain & Simple lijn is uniek binnen de collectie. Uit een tal van stalen kan de klant zelf het materiaal en de kleurstelling van zijn dekbedovertrek of (hoes)laken kiezen. Zo maakt Dommelin een dessin naar wens van de klant. Sinds kort is er ook iets nieuws op de markt gekomen, zo heeft Dommelin gedessineerde hoeslakens ontworpen. Deze hoeslakens zijn te matchen met een bijpassend dekbedovertrek, kussenslopen of een bovenlaken. Op deze manier kan de klant het bed helemaal compleet opmaken!

Of het nu gaat over een mooi dessin, het gebruiksgemak of speciale wensen over maatvoering of afwerking, Pierre Lommen kan dankzij de fijne samenwerking met Dommelin al gauw vele oplossingen aandragen!

dommelin-logo-pierre-lommen-roermond

Item added to cart.
0 items -  0,00